Noże i deski gastronomiczne
Noże i deski gastronomiczne to elementy, bez których żaden kucharz nie będzie mógł przygotować ani jednego dania. Odpowiednie noże gastronomiczne odznaczają się trwałością i ostrością. Muszą być w stanie przeciąć często twarde owoce i warzywa, a także żylaste mięso. Nie można nie wspomnieć o filetowaniu ryb. Wówczas nóż do gastronomii musi być precyzyjny. Deski gastronomiczne to bardzo twarde, odporne na uszkodzenia akcesoria kuchenne. Duża eksploatacja, z wykorzystaniem bardzo ostrych narzędzi, zniszczyłaby delikatne tworzywo. Dlatego od desek wymaga się przede wszystkim twardej powierzchni, która nie ślizga się podczas krojenia czy szatkowania. Czym jeszcze powinny charakteryzować się noże i deski gastronomiczne?

Kod produktu: 975770

Kod produktu: 201000

Kod produktu: 247502

Kod produktu: 249338

Kod produktu: 249448

Kod produktu: 248308

Kod produktu: 248458

Kod produktu: 248608

Kod produktu: 242001

Kod produktu: 242500

Kod produktu: 224403

Kod produktu: 249558

Kod produktu: 247500

Kod produktu: 505687

Kod produktu: 842423

Kod produktu: 825600

Kod produktu: 349060

Kod produktu: 340500

Kod produktu: 341455

Kod produktu: 826034

Kod produktu: 826164

Kod produktu: 680541

Kod produktu: 598047

Kod produktu: 826201

Kod produktu: 212257

Kod produktu: 825518

Kod produktu: 341452

Kod produktu: 506912