Wilk do mięsa Profi Line 12 Wariant podstawowy | Hendi 282199
282199
Opis
Profesjonalny wilk do mięsa marki Hendi. Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
Cechy produktu:
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium,
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej,
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu,
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha),
- Średnica sitka 70 mm z otworami o śr.6 mm, sitko wykonane ze stali nierdzewnej
- Waga: 19 kg,
- Wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE.
- Wydajność chwilowa: 200kg/h,
- Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę. Nie dopuszczać do przegrzania silnika.
- Długość 370 mm
- Szerokość 220 mm
- Wysokość 440 mm
- Moc 750 W
- Napięcie 230 V
- Pojemnik nie jest częścią zestawu
Wyświetlane są tylko zatwierdzone przez nas opinie. Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.