Nóż elektryczny do kebaba | do gyrosa | TR120 TR120
Opis
Opis:
- Nóż elektryczny przeznaczony do krojenia dowolnego rodzaju pieczonego mięsa z kebaba
- Wykonany z wysokiej jakości materiałów, stali nierdzewnej i nowoczesnych tworzyw sztucznych
- Lekka konstrukcja z ergonomicznym uchwytem ułatwia obsługę noża
- Zasilany za pomocą dołączone do zestawu transformatora
- Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 80 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego
- Model z ostrzem o średnicy 12 cm, polecany jest do obróbki kawałków mięsa o wadze do 20 kg
- Nóż tarczowy gładki służy do cięcia mięsa mielonego, a ząbkowany do tzw. mięsa warstwowego
- Możliwość ustawienia głębokości nacięcia od 0 do 10 mm
- Wydajność dzienna do 80 kg
- Urządzenie nie jest wodoszczelne, dlatego nie można go myć pod strumieniem wody
Wyposażenie standardowe:
- Zasilacz 15 V (transformator)
- Nóż tarczowy (gładki)
- Nóż tarczowy (ząbkowany)
- Osełka
- Zamienna śruba noża
- Zamienny suwak
- Bezpieczniki 6,3 A
Parametry techniczne:
- Średnica tarczy tnącej/ ostrza noża [mm]: 120
- Prędkość noża [obr./min.]: 3 000
- Prędkość silnika [obr./min.]: 10 000
- Wymiary [mm]: 250x135x180
- Moc [kW]: 0,09
- Zasilanie [V]: 230
- Waga [kg]: 4,3
Wyświetlane są tylko zatwierdzone przez nas opinie. Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.