telefon   795 655 553 
komórka  604 759 158
e-mail  biuro@gastro-pol.pl
do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Opcje przeglądania

Mieszarki do Farszu i Jarzyn

Prezentowane mieszarki do farszu zostały zaprojektowane z myślą o najbardziej wymagających klientach, którzy stawiają na wysoką jakość i niezawodność. Urządzenia te są przeznaczone do profesjonalnego wyposażenia lokali gastronomicznych. Wszystkie charakteryzują się pochodzeniem od renomowanych producentów, wśród których można wymienić między innymi markę Hendi oraz Spomasz Nakło. Firmy te, jako liderzy w branży, zastosowali podczas produkcji najnowsze rozwiązania i innowacyjne technologie, dzięki czemu oferowane mieszarki do mięsa są solidnie wykonane, z dbałością o najdrobniejsze detale. Zapraszamy do przejrzenia wszystkich modeli i ich zakupu w atrakcyjnej cenie. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości pozostajemy do Państwa dyspozycji.

 

Mieszarka ręczna do farszu z dzieżą przechylną, poj. 11 kg = 20 l. | Hendi Mieszarka ręczna do farszu z dzieżą przechylną, poj. 11 kg = 20 l. | Hendi
Producent: Hendi
Kod produktu: 282281
Brutto: 890,82 zł 724,24 zł
szt.
zobacz więcej
  • promocja
Mieszarka ręczna do farszu z dzieżą przechylną, poj. 6,5 kg = 11 l. | Hendi Mieszarka ręczna do farszu z dzieżą przechylną, poj. 6,5 kg = 11 l. | Hendi
Producent: Hendi
Kod produktu: 282168
Brutto: 723,71 zł 588,38 zł
szt.
zobacz więcej
  • promocja
Mieszarka ręczna do farszu z dzieżą stałą, poj. 11,7 kg = 18 l. | Hendi Mieszarka ręczna do farszu z dzieżą stałą, poj. 11,7 kg = 18 l. | Hendi
Producent: Hendi
Kod produktu: 282687
Brutto: 802,82 zł 652,70 zł
szt.
zobacz więcej
  • promocja
Mieszarka ręczna do farszu z dzieżą stałą, poj. 6,5 kg = 10 l | Hendi Mieszarka ręczna do farszu z dzieżą stałą, poj. 6,5 kg = 10 l | Hendi
Producent: Hendi
Kod produktu: 282670
Brutto: 686,72 zł 558,31 zł
szt.
zobacz więcej
  • promocja

Mieszarki do farszu o szerokim zastosowaniu

Największą zaletą oferowanych mieszarek do mięsa jest ich szerokie zastosowanie. Tego rodzaju urządzenia umożliwiają przygotowanie wielu pysznych dań, oszczędzając czas i zwiększając wydajność pracy. Dzięki nim można szybko, łatwo i przyjemnie przyrządzić krokiety, pierogi czy gołąbki, czyli jedne z popularniejszych dań, które jednocześnie są najbardziej czasochłonne w przygotowywaniu. Składniki mieszają się bardzo szybko, a sama obsługa urządzeń jest prosta i nieskomplikowana, dzięki czemu każdy z pewnością sobie z nią poradzi. Mieszarki do mięsa sprawdzą się również do mieszania innych rodzajów farszu, np. warzywnego czy ziemniaczanego, a także do sałatek i surówek.

Niezawodne mieszałki do mięsa o doskonałych parametrach

Warto także poznać zalety techniczne oferowanych urządzeń. Mieszałki do mięsa zostały zaprojektowane w oparciu o innowacyjne technologie, dzięki czemu wyróżniają się doskonałymi parametrami. W prezentowanej kategorii znajdują się modele elektryczne i ręczne. Pierwsze z nich są wyposażone w niezawodne silniki, które zapewniają szybkość pracy, dużą wydajność i zadowalającą prędkość obrotową mieszadła. W ich przypadku warto zwrócić uwagę na pojemność zbiornika oraz czas mieszania czy też wymiary – im mniejsze, tym poręczniejsze i pozwalające na wygodną zmianę miejsca urządzenia w razie potrzeby. Doskonałym wyborem jest również ręczna mieszarka do mięsa przeznaczona do przygotowywania farszu na mniejszą skalę, napędzana za pomocą demontowanej korbki.

Wszystkie z oferowanych w tej kategorii urządzeń wyróżniają się przede wszystkim solidnym wykonaniem z najwyższej jakości materiałów. Surowce te są wytrzymałe, trwałe i odporne na uszkodzenia, a także na korozję. Wśród nich można wymienić stal nierdzewną dostosowaną do bezpiecznej pracy i kontaktu z żywnością, co likwiduje ryzyko rozwoju bakterii oraz grzybów szkodliwych i niebezpiecznych dla zdrowia. Ogromną zaletą jest również łatwość w utrzymaniu czystości, co pozwala zachować najwyższy poziom higieny, co w przypadku wykonywania czynności kuchennych powinno mieć zawsze priorytetowe znaczenie. Dodatkowo warto wspomnieć o atrakcyjnej stylistyce, która znakomicie uzupełni każde wnętrze.

Mieszarki do mięsa – niezbędne wyposażenie kuchni gastronomicznych

Mieszarki do mięsa i różnego rodzaju farszu różnią się budową. Niektóre z nich są wyposażone w dzieżę stałą, a inne w przechylną. Która z nich stanowi lepsze rozwiązanie? Warto przede wszystkim dowiedzieć się czym jest sama dzieża. Jest to element, w którym następuje mieszanie farszu. W przypadku stałego pojemniku należy go wyciągać ręcznie z urządzenia, dlatego tego rodzaju modele doskonale sprawdzą się podczas pracy na mniejszą skalę. Natomiast warianty z przechylną dzieżą będą znakomitym rozwiązaniem, gdy każdego dnia personel kuchenny staje przed koniecznością przygotowania kilkunastu kilogramów farszu, gdyż za pomocą specjalnego pokrętła można wygodnie zwolnić miejsce przechowywania go i swobodnie opróżnić pojemnik. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółowymi informacjami każdego modelu, co pozwoli podjąć ostateczną decyzję związaną z zakupem. Gwarantujemy szybką realizację każdego zamówienia oraz ekspresową i bezpieczną dostawę pod wskazany adres.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl