Wilk do mięsa Profi Line 12 Wariant podstawowy | Hendi 210772
210772
Opis
Profesjonalny wilk do mięsa z linii Top Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii oraz w warunkach domowych. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
Cechy produktu:
- Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
- Obudowa wykonana w całości z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej
- Demontowalna gardziel ze stali chirurgicznej 304 18/10
- Prosty demontaż gardzieli i wszystkich wewnętrznych części ułatwiający czyszczenie urządzenia
- Silnik z zabezpieczeniem przed przegrzaniem
- Prędkość obrotowa 165 obr./min.
- Maszyna wyposażona w rewers w przypadku zatkania gardzieli
- Przycisk resetujący do ochrony urządzenia przed przeciążeniem
- Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
- Współczynnik szczelności IPX1
- Wygodny uchwyt na górze korpusu do przenoszenia
- Antypoślizgowe nóżki
- W zestawie: 2 sitka z otworami ø6 mm i ø8 mm ze stali nierdzewnej
- Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
- Lejek do kiełbas z polipropylenu
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej (po 45 min. pracy wyłączyć do ostygnięcia)
- Mocny silnik o mocy chwilowej nawet do 735 W
- Wydajność chwilowa: do 150 kg/h
- Średnica sitka ø69,8 mm
- Waga: 24,5 kg
- Wymiary 264x420x(H)548 mm
- Moc 550 W
- Napięcie 230V
Wyświetlane są tylko zatwierdzone przez nas opinie. Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.