Wilk do mięsa Profi Line 12 Wariant podstawowy | Hendi 210772

Wysyłka w: Sprawdź dostępność
Sprawdź dostępność Dostępność
Brutto: 2 396,99 zł 2396.99
Netto: 1 948,77 zł
Cena katalogowa: 2 827,77 zł brutto
U nas oszczędzasz 430,78 zł brutto
ilość szt.
Zyskujesz 55 pkt [?]
dodaj do przechowalni
*Część asortymentu producent importuje zza granicy.

Opis

Profesjonalny wilk do mięsa z linii Top Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii oraz w warunkach domowych. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.

Cechy produktu:

  • Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
  • Obudowa wykonana w całości z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej
  • Demontowalna gardziel ze stali chirurgicznej 304 18/10
  • Prosty demontaż gardzieli i wszystkich wewnętrznych części ułatwiający czyszczenie urządzenia
  • Silnik z zabezpieczeniem przed przegrzaniem
  • Prędkość obrotowa 165 obr./min.
  • Maszyna wyposażona w rewers w przypadku zatkania gardzieli
  • Przycisk resetujący do ochrony urządzenia przed przeciążeniem
  • Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
  • Współczynnik szczelności IPX1
  • Wygodny uchwyt na górze korpusu do przenoszenia
  • Antypoślizgowe nóżki
  • W zestawie: 2 sitka z otworami ø6 mm i ø8 mm ze stali nierdzewnej
  • Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
  • Lejek do kiełbas z polipropylenu
  • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
  • Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej (po 45 min. pracy wyłączyć do ostygnięcia)
  • Mocny silnik o mocy chwilowej nawet do 735 W
  • Wydajność chwilowa: do 150 kg/h
  • Średnica sitka ø69,8 mm
  • Waga: 24,5 kg
  • Wymiary 264x420x(H)548 mm
  • Moc 550 W
  • Napięcie 230V

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są tylko zatwierdzone przez nas opinie. Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl