Wilk do mięsa Profi Line 12 Wariant podstawowy | Hendi 282199

Wysyłka w: Sprawdź dostępność
Sprawdź dostępność Dostępność
Brutto: 2 824,99 zł 2824.99
Netto: 2 296,74 zł
Cena katalogowa: 3 332,07 zł brutto
U nas oszczędzasz 507,08 zł brutto
ilość szt.
Zyskujesz 70 pkt [?]
dodaj do przechowalni
*Część asortymentu producent importuje zza granicy.

Opis

Profesjonalny wilk do mięsa marki Hendi. Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.

Cechy produktu:

  • Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium,
  • Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej,
  • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu,
  • Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha),
  • Średnica sitka 70 mm z otworami o śr.6 mm, sitko wykonane ze stali nierdzewnej
  • Waga: 19 kg,
  • Wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE.
  • Wydajność chwilowa: 200kg/h,
  • Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę. Nie dopuszczać do przegrzania silnika.
  • Długość 370 mm
  • Szerokość 220 mm
  • Wysokość 440 mm
  • Moc 750 W
  • Napięcie 230 V
  • Pojemnik nie jest częścią zestawu

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są tylko zatwierdzone przez nas opinie. Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl