NALEŚNIKARKA Wariant podstawowy | Hendi 212028
212028
Opis
Profesjonalna naleśnikarka elektryczna idealna do dużej i małej gastronomii można używać jej również w warunkach domowych.
Profesjonalne naleśnikarki gastronomiczne to niezwykle praktyczne urządzenia, które świetnie sprawdzają się m.in. w kawiarniach, bistrach i innych lokalach gastronomicznych. Są też chętnie wykorzystywane w kuchniach domowych – idealne naleśniki mogą osłodzić niejedno przyjęcie lub urodziny dziecka. Wysoka jakość wykonania, duża wytrzymałość, uniwersalność i nowoczesne rozwiązania technologiczne to główne atuty naleśnikarki Hendi.
Cechy produktu:
- Przeznaczona do smażenia naleśników.
- Płyta grzewcza ø400 mm wykonana z żeliwa z powłoka ceramiczna.
- Równomierne rozprowadzenie ciepła na powierzchni płyty.
- Drewniana szpatuła w zestawie.
- Obudowa ze stali nierdzewnej.
- Termostat z płynna regulacja temperatury od 50°C do 250°C.
- Z zabezpieczeniem przed przegrzaniem i termostatem EGO.
- Wymiary 470x509x(H)161 mm
- Moc 3000W
- Napięcie 230V
Wyświetlane są tylko zatwierdzone przez nas opinie. Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.